ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

banner image
 
 
A&B Minimal Suite 
Ενοικιαζόμενη minimal σουίτα στο Αργοστόλι Κεφαλλονιάς


Στο πανέμορφο Αργοστόλι και πιο συγκεκριμένα στο κέντρο της περιοχής, θα βρείτε την ενοικιαζόμενη minimal σουίτα μας “A&B Minimal Suite” η οποία αποτελεί την ιδανική επιλογή για μια ευχάριστη και άνετη διαμονή κατά την διάρκεια των διακοπών σας στο Νησί μας.

Αποτελεί μια ολοκαίνουργια μίνιμαλ σουίτα, η οποία κατασκευάστηκε τον Απρίλιο του 2020, είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, με πολυτελή σχεδιασμό και χαρακτηριστικά για απόλυτη χαλάρωση και άνεση.

 


 

 
Η MINIMAL ΣΟΥΙΤΑ 
Bρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης, απέχει μόλις 15 μέτρα από τον παραλιακό χώρο περιπάτου («Γουλόστρωτο») και από την θάλασσα, με εκπληκτική πανοραμική θέα προς αυτήν και προς τα καταπράσινα βουνά που περιβάλλουν την λιμνοθάλασσα του Κουτάβου, σε απόσταση 50 μέτρων από τον κεντρικό εμπορικό πεζόδρομο του Αργοστολίου («Λιθόστρωτο»), 60 μέτρων από την κεντρική πλατεία της πόλης και απέχει μόλις 1 λεπτό από τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, το Θέατρο "Κέφαλος", το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Μουσείο Κεφαλληνιακής Ιστορίας και τα καλύτερα εστιατόρια και café bar του Αργοστολίου.

Το μοναδικό και όμορφο περιβάλλον, καθώς και οι παροχές μας, σας εξασφαλίζουν μια διαμονή υψηλού επιπέδου και αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για ήρεμες και αξέχαστες διακοπές.

Η άνεση, η ποιότητα στη διαμονή και η παροχή υπηρεσιών που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και αποτελούν εγγύηση για μία μοναδική διαμονή στο Αργοστόλι.
 

 


 

Στην A&B Minimal Suite τηρείται Αρχείο Καταλύματος και Βιβλίο Συμβάντων Covid-19 και ακολουθούνται πιστά όλοι οι νέοι Κανονισμοί Λειτουργίας που επιβάλλουν τα Ειδικά Πρωτόκολλα Υγειονομικού Περιεχομένου που ορίστηκαν με την υπ΄αριθμ. 6632/2021 Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 1632Β' / 21-04-2021).

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ