ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

banner imagebanner image
 
 
A&B Minimal Suites
Ενοικιαζόμενες minimal σουίτες στο Αργοστόλι Κεφαλλονιάς


Στο πανέμορφο Αργοστόλι και πιο συγκεκριμένα στο κέντρο της περιοχής, θα βρείτε τις ενοικιαζόμενες minimal σουίτες μας “A&B Minimal Suites” οι οποίες αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια ευχάριστη και άνετη διαμονή κατά την διάρκεια των διακοπών σας στο Νησί μας.

Πρόκειται για δύο μίνιμαλ σουίτες (A&B Minimal Suite l και A&B Minimal Suite ll), όπου η μια κατασκευάστηκε το 2020 και η δεύτερη το 2023. Είναι και οι δύο πλήρως εξοπλισμένες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, με πολυτελή σχεδιασμό και χαρακτηριστικά για απόλυτη χαλάρωση και άνεση.

 


 

 
ΟΙ MINIMAL ΣΟΥΙΤΕΣ
Bρίσκονται στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης, απέχουν μόλις 15 μέτρα από τον παραλιακό χώρο περιπάτου («Γουλόστρωτο») και από την θάλασσα, με εκπληκτική πανοραμική θέα προς αυτήν και προς τα καταπράσινα βουνά που περιβάλλουν την λιμνοθάλασσα του Κουτάβου, σε απόσταση 50 μέτρων από τον κεντρικό εμπορικό πεζόδρομο του Αργοστολίου («Λιθόστρωτο»), 60 μέτρων από την κεντρική πλατεία της πόλης και απέχει μόλις 1 λεπτό από τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, το Θέατρο "Κέφαλος", το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Μουσείο Κεφαλληνιακής Ιστορίας και τα καλύτερα εστιατόρια και café bar του Αργοστολίου.

Το μοναδικό και όμορφο περιβάλλον, καθώς και οι παροχές μας, σας εξασφαλίζουν μια διαμονή υψηλού επιπέδου και αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για ήρεμες και αξέχαστες διακοπές.

Η άνεση, η ποιότητα στη διαμονή και η παροχή υπηρεσιών που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και αποτελούν εγγύηση για μία μοναδική διαμονή στο Αργοστόλι.
 

 


 

Στην A&B Minimal Suites τηρείται Αρχείο Καταλύματος και Βιβλίο Συμβάντων Covid-19 και ακολουθούνται πιστά όλοι οι νέοι Κανονισμοί Λειτουργίας που επιβάλλουν τα Ειδικά Πρωτόκολλα Υγειονομικού Περιεχομένου που ορίστηκαν με την υπ΄αριθμ. 6632/2021 Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 1632Β' / 21-04-2021).

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ